teisipäev, 19. jaanuar 2016

Befit 2016 - 2. nädala kokkuvõte

Nonii, nüüdseks on siis seda "keskmisest tublimat" aega kahe nädala jagu tiksunud. Oli aeg asjad ka lõpuks numbritesse panna.

Vahemõõtmise tulemused:

3. jaanuar                  17. jaanuar
KAAL: 68.2 kg             65.3 kg (- 2.9 kg)
talje 74 cm                      72 cm (-2 cm)
puusad 106 cm              105 cm (-1 cm )
käsivars 27 cm                26 cm (-1 cm)

Arvan, et võib selliste tulemustega igati rahule jääda arvestades, et alustasin vaikselt ja karmi trenni pole teinudki. Kahel päeval otsustasin aja hoopis maha võtta ja pidurooga-veini nautida. Tagantjärele mõeldes oleks vist 5 korda koogi- ja kohvilaua salamahti külastamine ära jääda, aga mis seal ikka - suhkur on mu vaenlane ja aeg-ajalt peab vaenlasega ka tõtt vahtima.

Kuna väljas on seda lumekest ikka väga heldelt, siis nina välja ei pistnud ja taasavastasin hoopis enda Youtube workout listi. Tahtsin midagi tantsulisemat, et igavusest mitte poole pealt kinni panna nagu aeg-ajalt kipub olema. Jagan siis teiega ka kahte lemmikvideot, mis kokku annavad korraliku funktsionaalse tantsutrennitunni :)

See värvilistes retuusides karvik teab, mida teeb! :D
Ning see võtab mõnusalt higi lahti ;)

Ega see nädal ka ilma raharaiskamiseta ei õnnestunud. Köögiviljanuudlite tegemise kaadervärgile pühendasin lausa eraldi postituse ja uued trenniretuusid tõin ka koju. Roosa topp oli olemas juba ja neid roosa-sigri-migrisid retukaid ei saanud poodi jätta lihtsalt - nad kutsusid mind nimepidi.

Selle nädala avastused:
  • Kohupiimakreem maitseb niiii palju paremini, kui sinna sisse segada 1 spl Philadelphia toorjuustu!
  • Kui jätan D-vitamiini ja raua võtmata, siis ilmselgelt jooksevad vitamiinipatareid kahe päevaga tühjaks ja trenniks energiat pole *ohkab*. Pean vanainimese kombel vist kaasas hakkama kandma tabletikarbikest ja mobiiliga meeldetuletusi panema. Tahan päikest!
  • Paleopuder on võimalik! 
  • Kõige parem trennieelne "doping"? Sega väikeses tassis kokku 1 spl kakaod, paar spl kanget kohvi, tšillipulbrit ja natuke mett. Lööb pea 5 minuti pärast selgeks ;)

Avastasin natuke vaimutoitu ka - USA reality show "My diet is better than yours". Saate formaadi võtab kenasti kokku:
"There’s no “weight loss camp” – it’s just real people working their day jobs, living with their families, and doing the best they can to lose weight."



Enamus toitumiskavasid ja trennikavasid pole jätkusuutlikud - siit ka katsumus 5le treenerile tavaliste pere- ja tööinimestega asi toimima panna. Üks käseb hambaid pestes kükke teha, teine nädal aega smuutisid juua ja kolmas sinistelt taldrikutelt süüa. Kõik on veendunud, et nende meetod on parim. Aga vot Abel James lõi mu heas mõttes veidike pahviks oma eluterve ja lihtsa paleolähenemisega. Sõbrannaga diivanil kilkasime, kui tema klient kõige rohkem kaalu kaotas veiselihapraadi eelmisel õhtul nautides! :D Kes on huvitatud, siis episoodid on Youtube's üleval ning tema Wild Diet raamatu saab PDFi kujul minult kui soovi :)

Selleks korraks kõik! Minul tuli videolinkisid otsides tõeline trennivuhin peale, mis tõestas järjekordselt, et blogimine on kasulik eelkõige iseendale.

TEEME TRENNI ÄRA, ENNE KANA EI SAA!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar

Befit 2016 - 3. nädala kokkuvõte

Oi, kuidas aeg lendab. Ongi juba 3 nädalat täis! Kuigi plaanisin iga kahe nädala tagant end mõõta-kaaluda, siis uudishimu sai võitu ja ei j...